Logo%20wis-kleinstZélf de educatieve escaperoom 'Het stopt bij jou!' over shame-sexting aanbieden!


Yes! Eindelijk is het zover! Voor alle leerkrachten in het basisonderwijs (bovenbouw) is het vanaf september mogelijk om zélf de educatieve escaperoom aan te bieden.

Je volgt bij ons een training en krijgt na afloop je eigen DIY-box mee. Hierin zit alles wat je nodig hebt om de escaperoom aan jouw leerlingen aan te kunnen bieden. Hoe vaak je wilt, wanneer je wilt...hoe leuk is dat!

 

Trainingsdata: 

Woensdag 16 september 14:30-17:30 uur 

Locatie: Apeldoorn

Kosten: € 495,-

Incl. training en i.c.m. DIY-box met o.a. vijf geprepareerde smartphones en puzzels (kostprijs € 350)

Heeft de school het stimuleringsbudget van de gezonde school? Dan kunnen de kosten worden gedeclareerd uit dit budget. Nog geen budget aangevraagd? Dit kan via gezondeschool.nl. Meer weten? Neem contact met ons op. 

Even over de escaperoom: de leerlingen stappen in het verhaal van Ben. Ben is een jongen die een naaktfoto doorgestuurd krijgt en deze doorstuurd naar zijn vrienden. Maar...van wie is die foto eigenlijk? En wat als blijkt dat het een bekende is? Wat kun je doen als het helemaal uit de hand loopt? Het is aan de leerlingen hoe deze situatie afloopt. De groep moet door goed samen te werken vijf puzzels oplossen. Lukt dat binnen de tijd dan stopt het verspreiden van de foto. Want shame-sexting... stopt bij jou! 

DIY-box én training (€495,00) - Verkoop gestopt

Einde verkoop

16 september 2020, 13:30 - 17:00 (GMT +00:00 UTC)


Google Calendar
Microsoft Outlook
.ics file (Apple's iCal & anderen)

Locatie


Apeldoorn
Meer informatie over de locatie volgt na opgave